Lipozomální vitamin C

08.10.2018 15:39

 

Lipozomální vitamín C: vyšší potence a nižší náklady proti megadávkám vitamínu C

Paul Fassa

 

Lipozomální vitamín C znamená lipidem obalený granulát z kyseliny askorbové, který je schopen umožnit mnohem intenzivnější vstřebávání do tělesných buněk - a to dokonce i ve srovnání s megadávkami vitamínu podávanými nitrožilně. Jeden z největších odborníků na vitamín C - Dr. Thomas Levy tomu zpočátku nechtěl uvěřit, přestože již byly dosaženy první klinické výsledky testování.

Až pak analyzoval účinky lipozomálního vitamínu C a potvrdil fakt, že nitrožilně podávaný vitamín se do krevního oběhu dodává snadněji než při podávání orálním, ale neproniká všechen do buněk tělesných tkání.

Odhaduje se, že do buněk se dostává asi 20% vitamínu C podávaného nitrožilně, zatímco u lipozomální formy do buněk proniká až 90% aplikovaného množství. Vitamín C je rozpustný ve vodě a stěny buněk obsahují tuky. Lipozomální varianta vitamínu má molekuly obalené lipidy (tj. mastnými sloučeninami).

Tato úprava umožňuje, aby do buněk pronikalo mnohem více vitamínu podávaného orálně a přitom nebyl přetěžován trávicí systém.

Vyšší účinnost

Někteří z vás už možná znají příběh Alana Smithe, farmáře z Nového Zélandu, který se rychle vyléčil z pneumonie a leukémie. Mnohé nasvědčuje tomu, že jeho vyléčení umožnil nitrožilně podávaný vitamín C.

Lékaři v nemocnici ale odmítli pokračovat v aplikacích nitrožilního vitamínu v megadávkách 50-100 gramů denně, i když byly pozorovány příznivé výsledky a cynicky se rozhodli pro denní dávky v množství 2 gramy.

Tehdy se ale pacientova rodina dozvěděla o nově vyráběném lipozomálním vitamínu C a donášeli jej do nemocnice. Každé balení obsahovalo jeden gram vitamínu. Alan jich spotřeboval denně šest a dosáhl zázračných výsledků - srovnatelných s dříve nitrožilně podávaným vitamínem v množství 50 až 100 gramů denně!

Ano je to skutečně tak: 6 gramů lipozomálního vitamínu C působilo stejně účinně, jako 50-100 gramů obyčejného vitamínu podávaného nitrožilně.

Už za několik dní vyšel Alan z nemocnice po svých. Po roce byl znovu vyšetřen a nebyly u něj odhaleny ani stopy po leukémii. Hodinové video s jeho příběhem si můžete prohlédnout na adrese https://www.youtube.com/watch?v=VrhkoFcOMII

 

FUKUŠIMA - vitamín C chrání před nemocí z ozáření

Při odstraňování následků havárie v jaderné elektrárně ve Fukušimě vědci zkoušeli jedné skupině dělníků před pracovní směnou podávat 25 gramů nitrožilního vitamínu C a 6 gramů lipozomálního vitamínu a druhá kontrolní skupina nedostávala žádný.

 

Dělníci z první skupiny nevykazovali žádné příznaky ozáření, zatímco druhá kontrolní skupina vykazovala vysoké hladiny toxicity. Následně byly i druhé skupině podány stejné dávky vitamínu C a došlo k jejich zotavení. https://www.doctoryourself.com/Radiation_VitC.pptx.pdf

 

Nižší ceny

Lypo-sférický lipozomální vitamín C vyrábí mj. společnost Livon Labs. Balení 30 tobolek po 1 gramu vitamínu se v USA prodává přibližně za 40 dolarů - při akčních slevách jej samozřejmě můžete dostat i mnohem levněji.

 

Praktické lékaře, kteří by podávali megadávky nitrožilního vitamínu C není snadné vyhledat a pojišťovny takovou léčbu nehradí. Pokud si takovou léčbu můžete dovolit, pak na adrese https://orthomolecular.org/resources/omns/v06n09.shtml najdete kontakty na lékaře, kteří vám takovou léčbu poskytnou.

Technologie LET (Liposomal encapsulation technology) se rozšiřuje

Obdobný případ, kdy byl podáván lipozomálně upravený kurkumin, doložil v předklinické studii nové možnosti léčby rakoviny slinivky - výsledky byly mnohem lepší, než u běžně používaných léků. 

 

Lipozomální vitamín C nám tedy otevírá nové možnosti v léčbě rakoviny, které je vhodné spojovat s detoxikací a úpravou stravy - Cancer diet.

 

Originál: https://www.naturalnews.com/042593_liposomal_vitamin_C_mega-dose_alternative_cancer_treatment.htm

 

Zdroj: www.uspesna-lecba.cz/co-se-vas-tyka/lipozomalni-vitamin-c-vyssi-potence-a-nizsi-naklady-proti-megadavkam-vitaminu-c/

 

Zakoupit možno: 

www.prozdravi.cz/lipo-c-askor-tekuty-lipozomalni-vitamin-c-136ml.html