Mikrovlnná nemoc - pozor na záření z mikrovlnných trub, mobilů a dalších zařízení

Nikdo by neměl užívat jídlo z mikrovlnné trouby. To platí zejména pro kojence, děti, pokud jste těhotné, již trpíte touto nemocí nebo jste pod vlivem jakéhokoliv záření víc než průměrný člověk.

Proč?

Můžete trpět "Mikrovlnnou nemocí!

Tkáně přímo vystavené mikrovlnám podléhají deformacím molekul, a to může způsobit mikrovlnnou nemoc. Pamatujte si, že to nejsou jen mikrovlnné trouby, které vydávají tento druh záření. Věže mobilních telefonů také vydávají tento druh záření.

Lidé mohou mít některé nebo všechny následující problémy poté, co byli vystaveni vysoké úrovni mikrovlnného záření:

  • Porucha poznání
  • Nevolnost
  • Problémy se zrakem
  • Deprese a podrážděnost
  • Oslabení imunitního systému
  • Bolesti hlavy
  • Závrať
  • Nespavost a / nebo poruchy spánku
  • Časté močení a extrémní žízeň

 

První příznaky Mikrovlnné nemoci jsou nízký krevní tlak a pomalý puls. Pozdější a nejčastější projevy jsou chronické buzení nervového systému [stresový syndrom] a vysoký krevní tlak.
Tato fáze zahrnuje také často bolesti hlavy, závratě, bolesti očí, nespavost, podrážděnost, úzkost, bolesti žaludku, nervové napětí, neschopnost se soustředit, vypadávání vlasů, plus zvýšený výskyt zánět slepého střeva, šedého zákalu, problémy s plodností a rakovinu. Chronické příznaky nakonec ukážou problémy nadledvinek, vyčerpání a ischemickou chorobu srdeční [blokování věnčitých tepen a infarktu].

V knize s názvem Zdravotní účinky mikrovlnného záření, autor Dr. Lita Lee také vyjádřil znepokojení nad použitím mikrovln. Dr. Lee uvedl, že výše uvedené příznaky můžou způsobit:

  • Problémy lymfatického systému což vede ke snížené schopnosti zabránit některým druhům rakoviny
  • Zvýšená rychlost tvorby rakovinových buněk
  • Zvýšeným výskytem rakoviny žaludku a střev
  • Vyšší míra poruchy trávení
  • Životní energie je vybitá

 

Potraviny obvykle obsahují životní energii, která se přenáší od Slunce. Biofotony jsou nejmenší fyzickou jednotku světla, které jsou uloženy ve všech formách života. Obsahují bio-informace a jsou částečně zodpovědné za pocity, které znamenají pohodu a vitalitu. Potraviny, jako je přirozeně pěstované zelenina, a to zejména na slunci vyzrálých plodů, jsou hlavním zdrojem pro tyto biofotony pro člověka.

Mikrovlnná trouba ve skutečnosti zničí a vyčerpává životní energii, čímž je jídlo úplně mrtvé a bez života. Navíc, jídlo ztrácí nutriční hodnoty a stává se téměř k ničemu, pokud jde o poskytování skutečného zdravotního přínosu.

 

Zdroj: www.zahady-zdravi.cz